Belarto.nl maakt gebruik van zogenaamde cookies bij het aanbieden van haar diensten. Bekijk ons cookiebeleid
Akkoord en doorgaan
Belarto.nl
Uitgebreid aanbod kaarten, fotohouders, etc.
Communiekaarten in verschillende stijlen!
Kies een collectie of thema
Uitnodigingen Uitnodigingen 

Uitnodigingen
Vier het communie- of lentefeest. Bekijk onze uitnodigingen.

Kaartensets Kaartensets 

Kaartensets
Een complete set voor een onvergetelijke dag.

Fotohouders Fotohouders 

Fotohouders
Met originele fotohouders blijft de herinnering.

Tafelversiering Tafelversiering 

Tafelversiering
Trek de stijl van de uitnodiging door in de tafelversiering.

De voordelen
Vraag een voorbeeldkaart aan

Eerst de kaart in het echt zien? Bestel gratis 3 voorbeeldkaarten (verzendkosten 1,95 euro).

Stevig papier van hoge kwaliteit

Alle kaarten worden gedrukt op FSC-gecertificeerd papier.

Persoonlijke klantenservice

Onze klantenservice helpt graag per telefoon of via email.

Vier het communie- of lentefeest

Het communie- of lentefeest van jullie zoon of dochter is een feestelijke gebeurtenis waar iedereen naar uitkijkt en dat vaak groots wordt gevierd. Deel je mooiste momenten en laat daarom iedereen weten dat jullie kind zijn of haar communie- of lentefeest viert. Verras vrienden en familie met een originele communiekaart of stuur de gasten van het lentefeest een persoonlijke uitnodiging. Zorg voor een blijvende herinnering aan deze dag en maak een keuze uit onze uitgebreide collectie uitnodigingen, fotohouders, geschenklabels, menukaarten, servetringen, sluitzegels en tafelkaarten. Klassiek, trendy, retro, stoer of lief: hier vind je altijd een kaart die perfect bij jullie zoon of dochter past.

Originele fotokaarten

Bij Belarto kun je de uitnodiging voor het communie- of lentefeest extra persoonlijk maken met een, originele foto van jullie zoon of dochter. Het maken van communiefoto’s is een onvergetelijke ervaring. Ga op zoek naar een unieke locatie, een feestelijk outfit en bijpassende attributen. Verwerk de foto in een van de vele leuke en kleurrijke designs, pas de lettertypes en kleuren aan en je hebt een onvergetelijke communiekaart!

Communie of lentefeest kaartsensets: alles in één stijl

Trek de stijl van het communiekaartje door in het uitnodigingskaartje en de tafelversiering voor een mooi geheel. Het feest is pas echt compleet met een volledige set communie uitnodigingen, fotohouders, bedankkaarten, sluitzegels, servetringen, cadeaukaartjes, menu- en tafelkaarten. Maak het jezelf gemakkelijk en bestel jouw kaartenset in één bestelling. Zo ben je er zeker van, dat je alles op tijd in huis hebt.

Communie- of lentefeestkaartjes maken en online bestellen

Online bestellen gaat eenvoudig. Maak een keuze uit een van de online aanbieders om de kaartjes te laten printen of ga naar een drukker bij jou in de buurt. Uiteraard worden de communie- of lentefeestkaartjes pas gedrukt als alles naar wens is en je de proefdruk hebt goedgekeurd. In overleg met het verkooppunt kun je ervoor kiezen om de kaarten op te halen bij jou in de buurt of om ze thuis te laten bezorgen. Het is maar net wat jij handig vindt!